Tilaa Varaosat ja tarvikkeet verkosta - Varaosat ja tarvikkeet kauppojen yleiskatsaus

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Varaosat ja tarvikkeet ✓ Kuvaus ✓ Nopea, ✓ Helppo, ✓ Vertaa verkossa jo nyt.


Kahvikaveri

KahviKaveri on kahvin, sekä kahvikoneiden ja niiden varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppa. KahviKaveri toimii osana kansainvälistä jälleenmyyjäketjua, jonka ansiosta saat kaupasta kaiken mitä tarvitset täydellisen kahvin valmistamiseen.

Maksutavat

Maksu onnistuu Klarnan kautta laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa myös verkkopankissa tai luottokorteilla Visa / MasterCard / Maestro.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan normaalisti 1-3 arkipäivässä. Toimitus on ilmainen jos tilauksen summa on yli 59 € tai noudat tilauksen myymälästä, muuten hinta on 7,99 €. Kotiinkuljetus maksaa14,99 €, mutta myös sen saa ilmaiseksi jos tilaat yli 200 €:lla.
Lisätietoja
Avaa Avaa Kahvikaveri

Designlite

Designlite.fi on paikka kaikille valaisintarpeillesi. Verkkokaupasta löydät monipuolisen ja laajan valikoiman tunnettujen merkkien valaisimia, sekä valaisimien tarvikkeita ja varaosia. Valikoima sisältää myös kattokruunuja ja kattotuulettimia.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi Klarnan laskulla tai osamaksulla, sekä Visa / Visa Electron ja MasterCard luottokorteilla. Voit maksaa myös tilisiirtona, eli Designlite lähettää sinulle sähköpostitse laskun, jonka maksettuasi tilaus toimitetaan.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan varastolta Tanskasta yleensä Postin kautta ja toimitusaika on normaalisti 3-5 päivää. Yli 100 € tilaukset saat ilman toimituskustannuksia, alle 100 € tilauksille kulut ovat 9 €.
Lisätietoja
Avaa Avaa Designlite

MyTrendyPhone

MyTrendyPhone on verkkokauppa matkapuhelimille ja niiden tarvikkeille. Lisäksi löydät tarvikkeita tietokoneille, digi- ja videokameroille, ym. elektroniikalle. Valikoima kattaa yli 100 000 tuotetta puhelin-, ääni-, ja kuvatarpeisiin.

Maksutavat

Maksamiseen voit käyttää verkkopankkia, Klarna laskua, sekä useita luottokortteja Visa / Visa Electron, MasterCard / Eurocard, American Express, sekä Diners Club.

Toimitus

Pienet, alle 50 € tilaukset postitetaan kirjeenä 3-4 arkipäivässä hintaan 3,90 €. Suuremmat tilaukset postipakettina 2-3 arkipäivää noutopisteestä noudettuna hintaan 7,90 € tai kotiin toimitettuna 9,90 €.
Lisätietoja
Avaa Avaa MyTrendyPhone

Suodata myymälät

24 tunnin toimitus

Nopea toimitus 24 tunnissa

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Ilmainen palautus

Ilmainen palautus

Yleiskatsaus

Yleiskatsaus