Tilaa Kaikki verkossa 24 tunnin pikatoimituksella

Täältä löydät parhaat kaupat joista voita ostaa suoraan verkosta, parhailla ehdoilla. Löydä oma paras kauppasi! Maksutapoja on monia ja palautusehdot ovat hyvät.

Tällä sivulla on yleiskatsaus kategorioista Kaikki ja 24 tunnin pikatoimitus. ✓ Hankintakuvaus, ✓ Nopea, ✓ Helppo, ✓ Vertaa 24 tunnin rahtikauppoja verkossa nyt.


Cdon.fi

Cdon.fi on suomalaisten suosima Pohjoismaiden suurin nettikauppa. Täältä voit ostaa ja tilata kirjoja, elokuvia, konsoli- ja tietokonepelejä, musiikkia cd- tai vinyylilevyinä, tarvikkeita sekä paljon kaikenlaista muuta kivaa kotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan laajasta valikoimasta.

Maksutavat

Käytössä olevat maksutavat ovat pankki- tai luottokortti, verkkomaksu, lasku ja osamaksu. Näiden lisäksi Paypal. Tarkemmat ehdot sivustolta kohdasta ”maksutavat”.

Toimitus

Cdon.fi käyttää useita eri kuljetusyhtiöitä. Yleisimpiä ovat Posti, DHL, Schenker, ja PostNord.
Lisää tietoa
Avaa Avaa Cdon.fi

Pizza-online

Kaikki suosikkiravintolasi ja ruokalistat, sekä verkkotilausmahdollisuus samassa paikassa! Tilaa ruokaa noudettavaksi ravintolasta tai vaivattomasti kotiinkuljetuksella. Sivusto käyttää myös sovellusta, joka on ladattavissa mobiililaitteisiin. Hyvä ja kätevä palvelu ruoan tilaamiseen netissä!

Maksutavat

Maksu käteisellä tai pankkikortilla toimituksen yhteydessä, puhelimella maksaminen on myös mahdollista joissakin yhteistyö-ravintoloissa. Turvallinen maksu tunnistautuneena verkossa. Mobilepay ja Pivo -maksut hyväksytään joissakin ravintoloissa.

Toimitus

Valitsemasi ravintolan mukaan toimitustapana on joko kotiinkuljetus, tai nouto ravintolasta. Ehdot ovat ravintolakohtaisia.
Lisää tietoa
Avaa Avaa Pizza-online

Coolshop

Coolshopissa teet hauskat ja siistit verkko-ostot helposti. Paljon kiinnostavia tuotteita yhdessä paikassa edulliseen hintaan. Valikoimassa on kuulokkeita, elektroniikkaa, leluja ja kosmetiikkaa monen muun tuoteryhmän lisäksi

Maksutavat

Saatavilla olevat maksutavat ovat korttimaksu ja verkkopankissa maksaminen tilaamisen yhteydessä. Lisäksi erillisellä sopimuksella hyväksytään mahdollisesti Klarna-erämaksu tai lasku. Sopimusehdot tarkistetaan erikseen verkkosivustolla ostoksen teon yhteydessä.

Toimitus

Ilmainen nopea toimitus 2-4 päivän sisällä.
Lisää tietoa
Avaa Avaa Coolshop

Suodata myymälät

24 tunnin toimitus

Nopea toimitus 24 tuntia

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Vapaa paluu

Vapaa paluu

Yleiskatsaus

Yleiskatsaus