Maksa Webhotellit Verkkopankki - Kauppojen yleiskatsaus

Täältä löydät parhaat webhotellit ja hosting-yritykset, joilla on paras hinta-laatu -suhde. Erinomaisilla ehdoilla, kannattaa tutustua.

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Webhotellit ja maksamisesta Verkkopankki ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Expedia

Expedia on täydellinen sivusto ihmisille, jotka suunnittelevat jonkinlaista matkaa. Sivustolta löydät suuren määrän majoituksia, lentolippuja, vuokra-autoja, sekä pakettimatkoja ja muita aktiviteetteja. Expedia tarkistaa jatkuvasti hintoja ja tarjoaa sinulle edullisimpia kohteita ja lippuja.

Maksutavat

Expediassa voit maksaa ainakin luottokortilla, sekä verkkopankin avulla.

Verkkopankki Verkkopankki maksu mahdollista

Toimitus

Lisätietoja
Avaa Avaa Expedia

One.com

Hanki täältä verkkolevytilaa verkkosivustollesi! Rekisteröi oma verkkotunnuksesi ja pidä verkkosivustosi ja sähköpostisi samassa paikassa.

Maksutavat

Korttimaksu oston yhteydessä mahdollinen. Huomioithan, että verkkokaupan kaikki hinnat on ilmoitettu ilman ALV:a.

Verkkopankki Verkkopankki maksu mahdollista

Toimitus

Tilausjakso on 12 kuukautta kerrallaan. 30 päivää ennen seuraavaa 12 kuukauden tilausjaksoa tilausta jatketaan automaattisesti, paitsi jos tilaus peruutetaan ehtojen mukaisesti.
Lisätietoja
Avaa Avaa One.com

Domain247

Domain247 myy webhotelli eli hostingpalvelua verkkosivujesi rakentamista varten. Domain247 tarjoaa kolme eri pakettia, jotka eroavat tallennustilan, liikenteen määrän ja suorituskyvyn osalta. Voit myös ostaa verkkotunnuksen eli domainin.

Maksutavat

Maksut hoidetaan maksunvälittäjä Paytrailin kautta, joka tarjoaa seuraavat maksutavat: Verkkopankki, luottokortti MasterCard tai Visa, sähköpostilasku, tai paperilasku jossa 2,50 € laskutuslisä. Yrityksille on tarjolla myös verkkolasku.

Verkkopankki Verkkopankki maksu mahdollista

Toimitus

Saat palvelun käyttöösi heti suoritettuasi maksun. Jos olet maksanut verkkopankissa tai luottokortilla, aktivoituu palvelu käyttöösi heti. Muissa tapauksissa palvelu on käytettävissä kun maksu on kirjautunut toimittajan järjestelmään.
Lisätietoja
Avaa Avaa Domain247

Webhotellit - Verkkopankki

Suodata myymälät