Maksa Puhelimet Verkkopankki - Kauppojen yleiskatsaus

Täältä löydät parhaat puhelimien ja älypuhelinten verkkokaupat, joista löytyy sekä parhaat toimitus- ja palautusehdot, että parhaat valikoimat. Nopealla toimituksella, kannattaa tutustua.

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Puhelimet ja maksamisesta Verkkopankki ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Cdon.fi

Cdon.fi on suomalaisten suosima Pohjoismaiden suurin nettikauppa. Täältä voit ostaa ja tilata kirjoja, elokuvia, konsoli- ja tietokonepelejä, musiikkia cd- tai vinyylilevyinä, tarvikkeita sekä paljon kaikenlaista muuta kivaa kotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan laajasta valikoimasta.

Maksutavat

Käytössä olevat maksutavat ovat pankki- tai luottokortti, verkkomaksu, lasku ja osamaksu. Näiden lisäksi Paypal. Tarkemmat ehdot sivustolta kohdasta ”maksutavat”.

Verkkopankki Verkkopankki maksu mahdollista

Toimitus

Cdon.fi käyttää useita eri kuljetusyhtiöitä. Yleisimpiä ovat Posti, DHL, Schenker, ja PostNord.
Lisätietoja
Avaa Avaa Cdon.fi

Digishop

Digishop myy elektroniikkaa ja huoltaa mobiililaitteita kilpailukykyiseen hintaan. Digishop tarjoaa huvi- ja hyötykäyttöön yli 30 000 tuotetta kännyköistä konttoritarvikkeisiin laajan yhteistyöverkostonsa kautta.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankkisiirto, PayPal, tai Luottokortti Mastercard / Visa. Lisäksi laskulla ja osissa maksaminen onnistuu Klarna Laskun ja Klarna Tilin avulla.

Verkkopankki Verkkopankki maksu mahdollista

Toimitus

Toimitustavat ovat nouto myymälästä 0 €, kirje alk. 2,95 €, tai postipaketti alk. 5,95 €. Yli 50 € tilaukset ovat noudettavissa vain myymälöistä. Toimitusaika postipaketille on 1-2 arkipäivää ja kirjeille 2-5 arkipäivää
Lisätietoja
Avaa Avaa Digishop

Teleoutlet

Teleoutlet on uudenveroisten ja vähän käytettyjen matkapuhelimien myyjä yli 10 vuoden kokemuksella. Teleoutletista löydät vähän käytetyt, valtuutetun toimijan tarkastamat ja huoltamat Applen ja Samsungin matkapuhelimet edulliseen hintaan.

Maksutavat

Maksaminen onnistuu vain yhteistyökumppani Klarnan kautta. Klarna tarjoaa maksuvaihtoehtoina laskun, osamaksun, sekä maksun pankkisiirtona tai pankkikortilla.

Verkkopankki Verkkopankki maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteet postitetaan Tukholman varastolta ja toimitusaika on yleensä 1-4 päivää. Ennen klo 14.00 tilatut tuotteet postitetaan samana päivänä. Toimituksen hinta lasketaan tilauksen yhteydessä ja se on yleisesti noin 10 €.
Lisätietoja
Avaa Avaa Teleoutlet

Puhelimet - Verkkopankki

Suodata myymälät