Maksa Vaatetus Pivo - Kauppojen yleiskatsaus

Täältä löydät parhaat vaatekaupat, joista löytyy sekä parhaat toimitus- ja palautusehdot, että parhaat valikoimat. Nopealla toimituksella, kannattaa tutustua.

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Vaatetus ja maksamisesta Pivo ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Ninja

Ninja on suomalainen aurinkolasien, korujen ja asusteiden erikoisliike. Valikoimista löytyy esimerkiksi sormuksia, korvakoruja, lävistyskoruja, rannekkeita, huiveja ja aurinkolaseja, niin naisille, miehille, kuin lapsillekin.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät verkkopankki tai luottokortti Mastercard / Eurocard, Visa, American Express ja Diners Club. Voit myös maksaa laskulla tai osissa Klarnan, Walleyn tai OP Lasku ja OP jousto avulla. Lisäksi Pivo tai MobilePay.

Pivo Pivo maksu mahdollista

Toimitus

Toimituskulut ovat 3,90 - 5,90 ja normaali toimitusaika Postin kautta 1-10 arkipäivää riippuen tilauksesi toimitustavasta. Ilmainen kirjetoimitus yli 19 € tilauksiin ja ilmainen pakettitoimitus yli 30 € tilauksiin.
Lisätietoja
Avaa Avaa Ninja

Finlayson

Finlayson on skandinaavisen ja pohjoismaisen tyylin kodintekstiili- ja kodinsisustusliike. Nykyään löydät Finlaysonilta myös vaatteita. Verkkokaupasta löydä mm. vastuullisesti tuotetut pussilakanat, tyynyt, peitot, verhot ja matot.

Maksutavat

Maksaminen onnistuu verkkopankissa, Visa / Visa Electron tai MasterCard luottokorteilla, Klarnan laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa myös mobiilimaksuna MobilePayn, Pivon, tai Masterpassin avulla.

Pivo Pivo maksu mahdollista

Toimitus

Toimitus pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen maksaa 4,90 €, tai ilmainen mikäli tilauksen arvo on yli 89 €. Kotiinkuljetus on hinnaltaan 9,90 €, tai ilmainen yli 119 € ostoksille. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.
Lisätietoja
Avaa Avaa Finlayson

Vaatetus - Pivo

Suodata myymälät