Maksa Sisustus Pivo - Kauppojen yleiskatsaus

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Sisustus ja maksamisesta Pivo ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Made in Finland Shop

Made in Finland Shopista löydät Suomessa valmistettuja huonekaluja ja kodinsisustustuotteita. Verkkokaupasta saat täysin Suomessa valmistetut laadukkaat, kestävät ja tyylikäät tuotteet kotiisi, helposti ja nopeasti.

Maksutavat

Maksamiseen voit valita monta eri tapaa: Verkkopankki, laskulla tai osamaksulla Klarnan ja OP:n palveluiden kautta, luottokortilla Visa / MasterCard tai American Express ja mobiilimaksamiseen Apple Pay tai Pivo.

Pivo Pivo maksu mahdollista

Toimitus

Kaikkiin yli 99 € tilauksiin ilmainen toimitus, muuten toimitusmaksu toimitustavasta riippuen 4,90 - 14,99 €. Toimitusajat varastotuotteille 1-3 päivää, suoraan toimittajalta tilattaville tuotteille 3-10 päivää.
Lisätietoja
Avaa Avaa Made in Finland Shop

Finlayson

Finlayson on skandinaavisen ja pohjoismaisen tyylin kodintekstiili- ja kodinsisustusliike. Nykyään löydät Finlaysonilta myös vaatteita. Verkkokaupasta löydä mm. vastuullisesti tuotetut pussilakanat, tyynyt, peitot, verhot ja matot.

Maksutavat

Maksaminen onnistuu verkkopankissa, Visa / Visa Electron tai MasterCard luottokorteilla, Klarnan laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa myös mobiilimaksuna MobilePayn, Pivon, tai Masterpassin avulla.

Pivo Pivo maksu mahdollista

Toimitus

Toimitus pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen maksaa 4,90 €, tai ilmainen mikäli tilauksen arvo on yli 89 €. Kotiinkuljetus on hinnaltaan 9,90 €, tai ilmainen yli 119 € ostoksille. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.
Lisätietoja
Avaa Avaa Finlayson

Sisustus - Pivo

Suodata myymälät