Maksa Sisustus PayPal - Kauppojen yleiskatsaus

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Sisustus ja maksamisesta PayPal ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Bonprix

Bonprix.fi on verkkokauppa, josta löytyy muotia ja sisustusta kaikenlaiseen makuun. Sivusto myy laadukkaita vaatteita mekoista neuleisiin. Valikoimaa löytyy sekä miehille, naisille, että lapsille. Bonprix.fi myy myös muodin lisäksi sisustukseen liittyviä tuotteita, kuten tekstiilejä.

Maksutavat

Verkkopankin kautta maksaminen mahdollista Trustlyn avulla. Voit myös maksaa Bonprixissa luottokortilla ja PayPalilla.

PayPal PayPal maksu mahdollista

Toimitus

Toimitus kestää noin 4-6 arkipäivää ja toimituskulut ovat 4.99€.
Lisätietoja
Avaa Avaa Bonprix

Nettilamppu.fi

Nettilamppu.fi on yksi Suomen parhaista sivustoista valaisinten ja lamppujen ostamiselle. Sivustolta löydät kattavan valikoiman lamppuja, sekä valaisimia kaikenlaisiin koteihin ja käyttötarkoituksiin.

Maksutavat

Maksaminen sivustolla on mahdollista ainakin luottokortin tai PayPalin avulla.

PayPal PayPal maksu mahdollista

Toimitus

Toimitusaika sivustolla on keskimäärin 4-6 arkipäivää. Toimitus maksaa alle 99€ arvoisille tilauksille 6,90-9,90€. Se on ilmaista yli 99€ arvoisille tilauksille.
Lisätietoja
Avaa Avaa Nettilamppu.fi

Nettilamppu

Nettilamppu on lamppujen, valaisimien ja muiden valonlähteiden verkkokauppa. Valikoimasta löytyy sisä- ja ulkovalaisimia, led-valaisimia, sekä lamppuja, kotiin, toimistoon, tai suurempaan liiketilaan.

Maksutavat

Ostoksesi voit maksaa luotto- ja pankkikorteilla. Hyväksytyt kortit ovat Visa, MasterCard ja Maestro. Voit myös maksaa ennakkomaksuna tilisiirrolla tai PayPalin kautta.

PayPal PayPal maksu mahdollista

Toimitus

Toimituskulut ovat 9,90 € alle 15 € tilauksiin, 9,90 € 15 - 98 € tilauksiin, ja vähintään 99 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimitusaika vaihtelee tuotteittain, normaali toimitusaika 4-6 arkipäivää.
Lisätietoja
Avaa Avaa Nettilamppu

Inessa

Inessa.fi:stä löydät kaunista ja käytännöllistä designia skandinaaviseen makuun. Verkkokaupan valikoima sisältää suuren määrän laadukkaita sisustus- ja design-esineitä tunnettujen kansainvälisten brändien mallistoista.

Maksutavat

Maksaminen onnistuu verkkomaksulla, Klarna-laskulla, Paypalillä tai luottokorteilla MasterCard, Visa ja Diners Club.

PayPal PayPal maksu mahdollista

Toimitus

Varastotuotteiden normaali toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Tilaustuotteilla toimitusaika on n. 7 päivää. Kaikilla yli 80 € ostoksilla on ilmainen toimitus ja alle 80 € ostoksilla postituskulut ovat toimitustavasta riippuen 5,90 € - 11,90 €.
Lisätietoja
Avaa Avaa Inessa

Sisustus - PayPal

Suodata myymälät