Maksa Varaosat ja tarvikkeet Luottokortti - Kauppojen yleiskatsaus - 6 Kaupat

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Varaosat ja tarvikkeet ja maksamisesta Luottokortti ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Kahvikaveri

KahviKaveri on kahvin, sekä kahvikoneiden ja niiden varaosien ja tarvikkeiden verkkokauppa. KahviKaveri toimii osana kansainvälistä jälleenmyyjäketjua, jonka ansiosta saat kaupasta kaiken mitä tarvitset täydellisen kahvin valmistamiseen.

Maksutavat

Maksu onnistuu Klarnan kautta laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa myös verkkopankissa tai luottokorteilla Visa / MasterCard / Maestro.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteet toimitetaan normaalisti 1-3 arkipäivässä. Toimitus on ilmainen jos tilauksen summa on yli 59 € tai noudat tilauksen myymälästä, muuten hinta on 7,99 €. Kotiinkuljetus maksaa14,99 €, mutta myös sen saa ilmaiseksi jos tilaat yli 200 €:lla.
Lisätietoja
Avaa Avaa Kahvikaveri

Designlite

Designlite.fi on paikka kaikille valaisintarpeillesi. Verkkokaupasta löydät monipuolisen ja laajan valikoiman tunnettujen merkkien valaisimia, sekä valaisimien tarvikkeita ja varaosia. Valikoima sisältää myös kattokruunuja ja kattotuulettimia.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi Klarnan laskulla tai osamaksulla, sekä Visa / Visa Electron ja MasterCard luottokorteilla. Voit maksaa myös tilisiirtona, eli Designlite lähettää sinulle sähköpostitse laskun, jonka maksettuasi tilaus toimitetaan.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteet toimitetaan varastolta Tanskasta yleensä Postin kautta ja toimitusaika on normaalisti 3-5 päivää. Yli 100 € tilaukset saat ilman toimituskustannuksia, alle 100 € tilauksille kulut ovat 9 €.
Lisätietoja
Avaa Avaa Designlite

24shop.fi

24hshop.fi myy elektroniikkavarusteita matkapuhelimille, tietokoneille, pelikonsoleille ja kannettaville tietokoneille. 24hshopista löydät myös erilaisia kodin ja vapaa-ajan tuotteita, kuten leluja, pelejä ja työkaluja.

Maksutavat

Maksamiseen on tarjolla Klarna Checkout, jossa voi maksaa Visa tai MasterCard kortilla, Klarnan laskulla tai Klarnan erämaksulla.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon kautta noin 2-4 arkipäivässä ja toimituskulut ovat lähetyksen koosta riippumatta 5 €. Lisäksi saat yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja.
Lisätietoja
Avaa Avaa 24shop.fi

Dustin home

Dustinhome.fi on kuluttajille suunnattu IT-tuotteiden ja varusteiden kauppa. Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi tietokoneet, pelikonsolit, puhelimet, kuva- ja äänituotteet, sekä niihin liittyvät oheislaitteet, varusteet ja tarvikkeet.

Maksutavat

Maksaminen hoituu verkkopankin kautta, Visa tai MasterCard kortilla, Klarnan laskulla tai Klarnan erämaksulla.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteet pyritään postittamaan tilauspäivänä, mikäli tilaus tehdään ennen klo 15.00. Toimitusaika on normaalisti 2-3 arkipäivää. Toimituskulut noutopisteeseen alk. 5,99 € ja kotiin 11,99 €. Yli 300 € ostoille ilmainen toimitus.
Lisätietoja
Avaa Avaa Dustin home

Dustin

Dustin.fi on IT-tuotteiden ja varusteiden kauppa yrityksille ja yrittäjille. Valikoimista löytyvät IT-tarvikkeet toimistoihin, kuten tietokoneet, puhelimet, projektorit sekä niihin liittyvät oheislaitteet, varusteet ja tarvikkeet.

Maksutavat

Maksaminen hoituu verkkopankin kautta tai Visa ja MasterCard korteilla. Voit pyytää myös maksamista laskulla, jolloin Dustin laskuttaa sinua luottotietojen tarkastamisen jälkeen.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 1-2 arkipäivää ja ne toimitetaan yrityksen osoitteeseen arkisin ennen klo 16.00 Toimituskulut yrityksille ovat 8,50 € ja toimitukset hoitaa pääosin Posti.
Lisätietoja
Avaa Avaa Dustin

MyTrendyPhone

MyTrendyPhone on verkkokauppa matkapuhelimille ja niiden tarvikkeille. Lisäksi löydät tarvikkeita tietokoneille, digi- ja videokameroille, ym. elektroniikalle. Valikoima kattaa yli 100 000 tuotetta puhelin-, ääni-, ja kuvatarpeisiin.

Maksutavat

Maksamiseen voit käyttää verkkopankkia, Klarna laskua, sekä useita luottokortteja Visa / Visa Electron, MasterCard / Eurocard, American Express, sekä Diners Club.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Pienet, alle 50 € tilaukset postitetaan kirjeenä 3-4 arkipäivässä hintaan 3,90 €. Suuremmat tilaukset postipakettina 2-3 arkipäivää noutopisteestä noudettuna hintaan 7,90 € tai kotiin toimitettuna 9,90 €.
Lisätietoja
Avaa Avaa MyTrendyPhone

Varaosat ja tarvikkeet - Luottokortti

Suodata myymälät