Maksa Valaisimet Luottokortti - Kauppojen yleiskatsaus

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Valaisimet ja maksamisesta Luottokortti ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Designlite

Designlite.fi on paikka kaikille valaisintarpeillesi. Verkkokaupasta löydät monipuolisen ja laajan valikoiman tunnettujen merkkien valaisimia, sekä valaisimien tarvikkeita ja varaosia. Valikoima sisältää myös kattokruunuja ja kattotuulettimia.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi Klarnan laskulla tai osamaksulla, sekä Visa / Visa Electron ja MasterCard luottokorteilla. Voit maksaa myös tilisiirtona, eli Designlite lähettää sinulle sähköpostitse laskun, jonka maksettuasi tilaus toimitetaan.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteet toimitetaan varastolta Tanskasta yleensä Postin kautta ja toimitusaika on normaalisti 3-5 päivää. Yli 100 € tilaukset saat ilman toimituskustannuksia, alle 100 € tilauksille kulut ovat 9 €.
Lisätietoja
Avaa Avaa Designlite

Jotex

Jotex.fi on verkkokauppa josta saat skandinaavista ja modernia kodinsisustusta kodin jokaiseen huoneeseen. Jotexin valikoimista löydät esimerkiksi verhot, huonekalut, matot ja valaisimet, sekä keittiön tarvikkeet ja kylpyhuoneen tekstiilit.

Maksutavat

Maksamiseen voit käyttää Jotexin omaa maksupalvelua Elpy. Sen kautta saat laskun jolla on 14 päivää maksuaikaa, tai voit maksaa osissa. Voit myös maksaa Visa tai MasterCard luottokortilla.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tuotteilla on useita eri toimitusvaihtoehtoja ja kulut vaihtelevat valitun tavan mukaan. Normaali paketti 4,90 €, Express-toimitus (2 arkipäivää) 6,90 €, tai kotiinkuljetus alk. 19,00 €. Normaali toimitusaika 3-6 arkipäivää.
Lisätietoja
Avaa Avaa Jotex

Linea

Linea on kodinsisustustuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät tyylikkäitä tuotteita kotiisi aina hyvään hintaan. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi verhoja, mattoja ja valaisimia, sekä kalusteita ja koriste-esineitä.

Maksutavat

Tuotteiden maksaminen onnistuu Avardan kautta laskulla tai osamaksulla. Lisäksi maksuvaihtoehtoina ovat verkkopankki, luottokortti Visa / MasterCard, tai mobiilimaksu MobilePay:n kautta.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Toimitusaika on 4-8 arkipäivää ja kaikkiin yli 69 € tilauksiin tarjotaan ilmainen toimitus. Toimitusmaksu alle 69 € tilauksille on Postin pakettiautomaattiin 6,50 € tai kotiinkuljetukselle 14,90 €. Raskailla paketeilla voi olla suuremmat kulut.
Lisätietoja
Avaa Avaa Linea

Valaisimet - Luottokortti

Suodata myymälät