Maksa Sisustus Luottokortti - Kauppojen yleiskatsaus

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Sisustus ja maksamisesta Luottokortti ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Bonprix

Bonprix.fi on verkkokauppa, josta löytyy muotia ja sisustusta kaikenlaiseen makuun. Sivusto myy laadukkaita vaatteita mekoista neuleisiin. Valikoimaa löytyy sekä miehille, naisille, että lapsille. Bonprix.fi myy myös muodin lisäksi sisustukseen liittyviä tuotteita, kuten tekstiilejä.

Maksutavat

Verkkopankin kautta maksaminen mahdollista Trustlyn avulla. Voit myös maksaa Bonprixissa luottokortilla ja PayPalilla.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Toimitus kestää noin 4-6 arkipäivää ja toimituskulut ovat 4.99€.
Lisätietoja
Avaa Avaa Bonprix

Nettilamppu.fi

Nettilamppu.fi on yksi Suomen parhaista sivustoista valaisinten ja lamppujen ostamiselle. Sivustolta löydät kattavan valikoiman lamppuja, sekä valaisimia kaikenlaisiin koteihin ja käyttötarkoituksiin.

Maksutavat

Maksaminen sivustolla on mahdollista ainakin luottokortin tai PayPalin avulla.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Toimitusaika sivustolla on keskimäärin 4-6 arkipäivää. Toimitus maksaa alle 99€ arvoisille tilauksille 6,90-9,90€. Se on ilmaista yli 99€ arvoisille tilauksille.
Lisätietoja
Avaa Avaa Nettilamppu.fi

Piilola.fi

Helsinkiläinen kukkakauppa toimittaa kukkia ympäri Suomen ja maailman. Valikoimista löytyvät niin leikkokukat, asetelmat kuin ruusutkin. Kauniit ja ilahduttavat kukat kätevästi kotiin tai toimistolle.

Maksutavat

Kaupassa käyvät maksutapoina kaikki suomalaiset verkkopankit sekä Mastercardin ja Visan luotto- sekä pankkikortit, Visa Electron, Dinners ja myös Paytrail. Lisäksi maksaa voi MobilePayn kautta.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Kukkalähetys alueille Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen maksaa 10 euroa. Kukkien lähetys muualle Suomeen maksaa 17 euroa ja se tapahtuu InterFloran kautta. Joillekin paikkakunnille voi olla erityinen toimituslisä, josta lisätietoja saa soittamalla.
Lisätietoja
Avaa Avaa Piilola.fi

on24.fi

On24.fi on valtava sisustustavaratalo netissä. Sen tuhansista sisustustuotteista löydät tarvittavat huonekalut, koristeet, valot ja tekstiilit kaikkiin kodin huoneisiin ja vuodenaikoihin sekä juhliin.

Maksutavat

Maksutapoina On24.fi hyväksyy yleisimmät luottokortit eli Visan ja Mastercardin sekä suomalaiset verkkopankit, S-pankki, Säästöpankki, Nordea ja OP. Lisäksi jos haluaa maksaa laskulla, voi käyttää Avardan tarjoamaa laskutusta.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Kaupassa myytävien otteiden toimitusaika voi vaihdella ja se riippuu varastotilanteesta. Myös postikulut vaihtelevat tuotteesta riippuen.
Lisätietoja
Avaa Avaa on24.fi

Sisustus - Luottokortti

Suodata myymälät