Maksa Hotellit Luottokortti - Kauppojen yleiskatsaus

Täältä löydät parhaat yöpymishinnat, edullisimmat hotellimajoitustarjoukset, palveluntarjoajilta joilta löytyy sekä parhaat toimitus- ja palautusehdot, että parhaat valikoimat. Nopealla toimituksella, kannattaa tutustua.

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategoriasta Hotellit ja maksamisesta Luottokortti ✓ Oston yleiskuvaus ✓ Turvallinen, helppo ja nopea tapa ostaa! ✓ Erittäin ajankohtainen


Expedia

Expedia on täydellinen sivusto ihmisille, jotka suunnittelevat jonkinlaista matkaa. Sivustolta löydät suuren määrän majoituksia, lentolippuja, vuokra-autoja, sekä pakettimatkoja ja muita aktiviteetteja. Expedia tarkistaa jatkuvasti hintoja ja tarjoaa sinulle edullisimpia kohteita ja lippuja.

Maksutavat

Expediassa voit maksaa ainakin luottokortilla, sekä verkkopankin avulla.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Lisätietoja
Avaa Avaa Expedia

Vueling

Nopea ja turvallinen varausjärjestelmä. Meiltä löydät parhaat tarjouslennot! 3038 lentokenttää. Online-matkakeskus. 15 vuoden kokemus. Lentotutka. 3 miljoonaa myytyä lippua. Tarjouksia lentolipuista.

Maksutavat

Korttimaksu/Verkkopankkimaksu, ei muita kuluja

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Vaihtelee tarjoajan mukaan
Lisätietoja
Avaa Avaa Vueling

Interhome

Interhome on luotettava, vastuullinen loma-asunnon vuokrauspalvelu. Interhome vastaa, että vuokraamaasi talo, lomahuoneisto tai huvila on kuvauksen mukainen, ja että olet tyytyväinen myös lomasi jälkeen. Vuokraa lomallesi talo Ranskassa, villa Italiassa, huvila omalla uima-altaalla Espanjassa, lomahuoneisto meren rannalla Kroatiassa, tai upea chalet, alppimaja tai kodikas mökki Alpeilla Sveitsissä tai Itävallassa.

Maksutavat

Voit maksaa varauksesi joko luottokortilla tai laskulla, jonka saat sähköpostitse. Varausmaksu on 20% kokonaisvuokrahinnasta, maksettava 10 päivän kuluessa. Loppuosa vuokrasta erääntyy 42 päivää ennen vuokrauksen alkua. Mikäli lähtöön on alle 42 päivää, erääntyy koko vuokra maksettavaksi kerralla.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Loma-asuntojen varaustilanne näkyy nettisivuilla reaaliaikaisena. Joissakin tapauksissa varausta ei kuitenkaan pystytä vahvistamaan heti, vaan loma-asunnon saatavuus pitää tarkistaa erikseen. Voit tehdä varauksen normaalisti kohteeseen, ja Interhome tarkistaa ja vahvistaa kohteen saatavuuden.
Lisätietoja
Avaa Avaa Interhome

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels on pohjoismainen hotelliketju, jolla on yli 200 hotellia 5 eri maassa Skandinaviassa, Suomessa ja Baltiassa. nordichoicehotels.fi verkkokaupasta saat on parhaan hinnan ja joustavat ehdot hotellivarauksellesi.

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla luottokorteilla: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club. Voit myös valita maksutavaksi maksun hotellilla, jossa käyvät samat maksukortit sekä tietyin ehdoin käteinen.

Luottokortti Luottokortti maksu mahdollista

Toimitus

Tehtyäsi varauksen verkkosivuilla, saat vahvistuksen sähköpostiisi tai tekstiviestinä. Jos olet Nordic Choice Club jäsen, näet varauksesi ja niiden tiedot myös verkkopalvelun Omalla sivulla tai Nordic Choice Club sovelluksessa.
Lisätietoja
Avaa Avaa Nordic Choice Hotels

Hotellit - Luottokortti

Suodata myymälät