Tilaa Elektroniikka netistä ilmaisella toimituksella

Täältä löydät parhaat elektroniikkaan erikoistuneet liikkeet, joista löytyy sekä parhaat toimitus- ja palautusehdot, että parhaat valikoimat. Nopealla toimituksella, kannattaa tutustua.

Elektroniikka ilman toimituskuluja

Tämä sivu antaa yleiskuvan kategorioista Elektroniikka Ilmainen toimitus. ✓ Kaupan yleiskatsaus, ✓ Turvallinen, ✓ Helppo, ✓ Vertaa ilmaisen kuljetuksen tarjoavia verkkokauppoja nyt.


Shopping4net

Shopping4net on kasvava verkkokauppa, joka tarjoaa paljon uutuustuotteita erittäin edulliseen hintaan. Tuotteet soveltuvat kaikenikäisille naisille ja miehille. Shopping4net tarjoaa kaikille asiakkailleen edullisen, turvallisen ja helpon tavan tehdä ostoksia. Tarjolla tuotteita kauneudenhoitoon, luontaistuotteet, ravintolisät, piilolinssit ja tulostustarvikkeet. Shopping4net on verkkotavaratalo, jossa asiakkaat poimivat haluamansa tuotteet yhteen ostoskoriin ja maksavat ne lopuksi samalle kassalle.

Maksutavat

Voit maksaa kortilla (VISA, Mastercard) tai laskulla. Toistaiseksi EI ole mahdollista maksaa postiennakolla.

Toimitus

Lähetystapa riippuu tilauksen painosta ja koosta. Kaikki tuotteet lähetetään Göteborgista, 2 kg asti painavat yleensä pehmustetussa kuoressa 1 luokan kirjeinä, jolloin Posti tuo ne suoraan toimitusosoitteeseen. Yli 2 kg painavat tilaukset lähetetään postipakettina, ja nouto tapahtuu silloin Postin toimipisteestä. Tilaa vieviksi kirjeiksi luokitellut tilaukset ovat myös noudettavissa Postin toimipisteestä. Ilmainen toimitus kaikille tuotteille, siitä huolimatta ostatko yhden tai useampia tuotteita.
Ilmainen toimitus mahdollinen Ilmainen toimitus mahdollinen
Lisätietoja
Avaa Avaa Shopping4net

vidaxl

vidaXLon kansainvälinen verkkojälleenmyyjä. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri kategorioissa kuten koti, puutarha, autotalli, tee-se-itse ja vaatteet. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja tuotteita on saatavilla runsas määrä tietoisille kuluttajille kaikenlaisiin tarpeisiin.

Maksutavat

vidaXL tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja: luottokortti, tilisiirto, Paypal, Trustly verkkopankkimaksu, Klarna-lasku. Kaikkien maksujen käsittelijänä näkyy maksunvälittäjä Adyen.

Toimitus

Toimitus kestää tavallisesti 6-7 työpäivää sen lähettämisestä. Toimitus on aina ilmainen Suomessa.
Ilmainen toimitus mahdollinen Ilmainen toimitus mahdollinen
Lisätietoja
Avaa Avaa vidaxl

Electronic-Star

Electronic-Star on Saksalainen verkkokauppa, josta löydät korkealaatuisia kodin ja elektroniikan design-tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisesti kodin ja keittiön tuotteita, Hifi, TV, sekä kuntoilu, terveys, ja vapaa-ajan tavaraa.

Maksutavat

Maksamiseen on tarjolla normaali verkkopankkimaksu, sekä luottokortit MasterCard tai Visa. Voit myös maksaa PayPalin kautta tai joissain tapauksissa käteismaksulla vastaanottaessasi paketin.

Toimitus

Normaalit toimitukset hoitaa UPS ja toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Tuotteille tarjotaan yleensä ilmainen toimitus, mutta näet aina mahdolliset toimituskulut ja muutokset toimitusajoissa tilausta tehdessäsi.
Ilmainen toimitus mahdollinen Ilmainen toimitus mahdollinen
Lisätietoja
Avaa Avaa Electronic-Star

Suodata myymälät

24 tunnin toimitus

Nopea toimitus 24 tunnissa

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Ilmainen palautus

Ilmainen palautus

Yleiskatsaus

Yleiskatsaus